Over ons

Man van het volk | In 1988 blies Patrick Jeanquart Bowling Leuven nieuw leven in. Vandaag, méér dan dertig jaar later, is het eerste Leuvense bowlingcentrum nog steeds een gevestigde waarde. Een vlotte telefonische reservatie, een enthousiaste ontvangst, gratis bowling tips and tricks, … Anno 2019 staat een team van drie bowling lovers paraat voor je onvergetelijk bowlingmoment.

Zaak van het volk | Bij Bowling Leuven weten ze de bal niet alleen op de zes bowlingbanen maar ook daarnaast te doen rollen. Wat dacht je van een gevarieerde drankenkaart met snelle snacks, een pooltafel, een air hockey en een kickertafel? Let’s play!

Sport van het volk | Zaakvoerder Patrick die een strike met één vinger werpt, doet het tegendeel vermoeden, maar bowlen is voor iedereen. Met bowlinghistoriek of zonder. Jong of oud. Sportief of minder atletisch. Wij denken graag na over de invulling van je activiteit. Verjaardagsfeestjes, teambuildingsdagen, vrijgezellen, … Allen aan het juiste adres bij Bowling Leuven.

Bowlen in de buurt? Ons bowlingcentrum is vlot bereikbaar!

Over ons
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x