Online reserveren

Een woordje uitleg:

Mogen wij jullie vragen, als jullie meerdere banen reserveren en jullie een baan niet nodig hebben, deze te annuleren (dit kan via het online-reservatie systeem tot 4 uur voor de reservatie, of telefonisch op 016 20 01 45). Zo kunnen andere mensen ook nog komen bowlen. 

Uiteraad geld dit ook als jullie maar 1 baan reserveren.

Het nummer van de baan of banen die online gereserveerd worden zijn onder voorbehoud. Het is mogelijk dat er u een andere baan wordt toegewezen. Dit in functie van de beschikbaarheid.

Reservaties worden enkel nog online aangenomen, niet meer telefonisch.

De laatste reservatie kan aangenomen worden tot 23 uur. Om 00:30 uur sluit de bowling. 

1 uur bowlen is 58 minuten per begonnen baan, de tijd om de tafels op te ruimen en de volgende namen in te voeren. 2 uur bowlen is 1 uur en 58 minuten

Maximaal 7 personen per baan.

De banen zullen automatisch stoppen na uw speeltijd. Indien de reservaties dit toelaten kan u steeds vragen om langer te spelen.

Reken op 6 à 7 games per uur. Voor 2 of 3 personen is 1 uur bowling voldoende. Voor 4 personen is 1,5 uur voldoende, voor 5 tot 7 personen is 2 uur voldoende. Dit alles om 2 games te spelen.

Voor grotere groepen kan u meerdere banen reserveren (indien beschikbaar),  U dient dan 2 of 3 keer een boeking te maken via het on-line boekingsysteem. Je kan niet in 1 reservatie 2 of 3 banen reserveren, u dient dit te herhalen in aparte reservaties..

Voor de kinderen -12 jaar kunnen bumpers (hekjes) zelf ingesteld worden. Ballen vanaf 6 pond zijn beschikbaar, evenals 'schuifafjes' voor de allerkleinsten.

Voor reservaties buiten de openingsuren kan u steeds telefonisch contact opnemen.

Annuleren kan tot 4 uur voor aanvang van de reservatie.

Voor meer informatie omtrent reservering kan u terecht op het nummer 016/20.01.45

keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x